Hyvinvointia hunajasta ja omenasta


* Kaupallinen yhteistyö Ruohonjuuri, Kamppi -myymälän kanssa.

Omena on mun suosikki hedelmä ja käytän sitä todella monessa ruoassa. Ei ole omena kauas puusta pudonnut, kun lapseni on myös omenan ystävä :) En keksi mihin omena ei sopisi! Vuodenajasta riippumatta omena vaan toimii! Omat omenapuut on olleet haaveissa jo pitkään, ehkäpä sitten joku päivä.

Meillä on ollut kotona testauksessa luomu manuka -hunaja muutaman viikon ajan ja ainakaan flunssaa ei ole tullut, vaikka välillä on ollut tunne, että flunssa olisi alkamassa. Manuka -hunajassa on todella täyteläinen ja ihana maku, suosittelen! Manuka - hunajatuotteet olen saanut Ruohonjuuri, Kamppi -myymälästä blogi yhteistyönä. Talvi on ollut täynnä kokkausta, niinkuin varmasti jokaisessa perheessä ja olen pyrkinyt tekemään aina isommat määrät ruokaa kerralla. Lämmin salaatti kvinoalla, omenalla ja katkaravuilla on ollut perus helppo arkinen ruoka.

Kvinoa salaatti

Kvinoaa
Bataattia
Katkarapuja
Omenaa
Oliiviöljyä
Tuoretta sitruunaa

Maustoin salaatin tällä kertaa kuivatuilla yrttimausteilla ja suolalla. Valkosipulinen yrttimauste -sekoite ja timjami toimivat myös kivasti.

Ruohonjuuresta löytyvät Manuka hunaja -pastillit sekä manuka -hunaja sisältävät uusiseelantilaista hunajaa, joka on peräisin manuka-kasvista. Itse olen käyttänyt hunajaa myös haavan hoidossa ja aamuisin olen ottanut sitä pienen lusikallisen tuomaan puhtia päivään. Banaanileipä on myös helppo ja ihana välipala ja olen käyttänyt manuka -hunajaa ohuelti levitteenä sen päällä. Oikein herkullinen hyvinvointi välipala!

Manuka - honey & apple love

*Commercial cooperation with Ruohonjuuri Kamppi -store.

 My favourite fruit is an apple and I use it for cooking on many ways. I wish to have apple trees in some day on my garden. It would be so great!

I got Manuka -honey and -drops from Ruohonjuuri, Kamppi - store as a present. I used them a couple of weeks and I haven´t had any flu on that time. 

I cook often warm salad with quinoa and shrimps and I use apple peaces also on salad.

Quinoa salad

Quinoa
Sweet potatoes
Shrimps
Apples
Olive oil
Fresh lemon

Additionally herbs, salt and/or pepper, as you like it.  

Valokuvat minusta ja omenasta on ottanut mahtava Jenna Matikainen. 

Me and apple - photos by Jenna Matikainen.

Omena terveisin

Heidi


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista