Hyvää uutta vuotta 2022!


Onko uusi vuosi ovi kenties johonkin uuteen?
Kukkakimpussa on varmasti uuden vuoden taikaa, se muistuttaa vähän ilotulitetta! Uusi vuosi vaihtui rennosti ystäväpariskunnan kanssa meillä kotona. Kodin sisustus on vielä kesken, mutta eihän se juhlimista ja ystävien kutsua kotiin estä. Juhliminen tarkoitti helppoa ruokaa ja rentoa hyggeilyä ja paria viinilasillista. Ilotulitukset käytiin katsomassa omalla pihalla, sillä muutama naapuri oli panostanut ihan kunnolla raketteihin. Meillä oli sädetikkuja ja koristevaloja takapihalla, oikein hyvä niin!
Rottinkiset tähdet ikkunoissa on olleet mun lemppari joulukoristeet. Ne on ostettu Cafelatte lifestyle myymälästä. Se on yksi mun suosikki sisustus- ja vaatekauppa Espoossa. Ajattelin pitää tähdet ikkunoissa koko talven ajan. Hankin ne jouluksi, mutta tykkään niistä niin paljon, että keksin niille paikat varmasti kesälläkin :) Ne voisi sopia myös hyvin tuonne lasiseen pihalla olevaan rakennukseenkin.
Tilasin allergioiden mukaan aivan ihanan herkkuplatterin, jossa oli kasviksia, hedelmiä, leikkeleitä, juustoja, sekä valkosuklaalla kuorrutettuja mansikoita. Herkkuplattereita on erilaisia ja sopivat hyvin kotijuhliin, palavereihin ja helpottamaan vaikka arkea. Tosi kiva uudenlainen palvelu, Crunch Brunch! Laitoin tarjolle myös gluteenittomia keksejä lemppari kahvilasta Helsingistä, sekä sokeritonta suklaata ja pistaasipähkinöitä. Lisäksi oli leipäjuustoa ja viikuna- sekä klementiini- hilloa. Oli muuten hyvää ja kaikki tykkäsi! 
Kuvassa on mun hyvä ystävä Miia, johon tutustuin, kun aloitin ryhmäliikunnan ohjauksen sivutyönä muutama vuosi sitten Porvoossa. Eli Miia on ollut mun pomo, ehkä vielä tänäkin vuonna, jos jatkan liikunnan ohjauksia Porvoossa. Katsotaan taas tilannetta, kun korona tilanne ja rajoitukset selviävät. 
Onko sulla tapana tehdä uudelle vuodelle tavoitteita tai lupauksia? Itse teen melko rauhallisia tavoitteita, jotka liittyvät kirjojen lukemiseen tai jonkun uuden taidon opetteluun. Tänä vuonna tavoite liittyy maalaamiseen. Aion maalata paljon enemmän, sillä sisustan juuri tilaa studiolle. Studioon tulee maalauspöytä, maalausvälineille omat paikat ja sellainen rento tunnelma, jossa mieli lepää. Vähän boho. Muutenkin mun sisustusmaku on melko rento, mutta kaiken yhteensopivuus on tärkeää. En tykkää liian kliinisestä lookista, enkä liian suorista linjoista. Täytyy olla sopivasti vanhempaa ja uudempaa kalustetta ja kodin pitää tuntua kodille sen kaikille asujille. Sisustus on muutenkin vielä kesken, kaikki taulut on laittamatta paikoilleen ja pojan huonekin on kesken. Hiljaa hyvä tulee. Nyt on ollut niin ihania ulkoilu kelejä, että on ollut ihana käydä hiihtämässä. Hiihtäminen on kyllä mun mielestä parasta ulkoliikuntaa talvella.
Hyvää vuoden alkua ja muutenkin parempaa vuotta 2022!
Heidi 

Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista