O´loisa design & Kuukivi


Minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä O´loisa design -koru yrittäjä, Kaisan kanssa. Sain yhteistyönä upean sateenkaari kuukivi korun ja riipuksen lahjaksi. Koru on aivan ihana, voimauttava ja sopivan kokoinen, sekä todella kaunis ja uniikki. Koru tuli juuri oikeaan aikaan kaiken muutoksen keskelle. Sateenkaari kuukivi edustaa kuun energiaa ja kuun kivessä näkyy täysi sateenkaari. Se lisää kiven voimakkaan taianomaista energiaa! Aika mieletöntä!

Koru yrittäjä Kaisan, sekä O´loisa design yrityksen tarina on alkanut tarpeesta luoda käsin. Vuosien aikana matkalle tuli muutakin, kuten jooga. Elämä kuljetti, luovuus ja joogan merkitys syventyi. 

Ilo, energia ja omavoima! Muutosten keskellä sitä haluaa jotain, joka auttaa ja suojelee. O'loisa design yrittäjän mukaan sateenkaari kuukivi on suojaava kivi, joka suojaa ei toivotuilta energioilta. Kivi tukee myös henkisen kasvun matkaa ja auttaa vahvistamaan uskoa itseensä, karkottaen pelkoja. Kivestä voikin löytyä tukea matkalla omaan sisäiseen ja ulkoiseen viisauteen. Sateenkaari kuukivi rauhoittaa yliaktiivista mieltä, antaen samalla tilaa uusille ideoille. Se on muutosten kivi, joka auttaa löytämään todellista tarkoitustamme maan päällä.

Kaisalle käsillä tekeminen ja jooga synnytti ajatuksen olla mukavasti, oloisasti, oppia löytämään oma voima, olemisen taito, sekä ilo, jokaisesta hetkestä. Eläminen tässä ja nyt, hyväksyen menneisyys ja tulevaisuuteen luottaminen ei aina ole helppoa, mutta ne ovat arvoja, joita Kaisa haluaa vaalia.

Kuukivi voimakoru istuu monenlaisten vaatteiden kanssa. Itse yhdistän sen usein valkoisten paitojen kanssa.

Kaisan yrittäjä tarina on ihanan inspiroiva ja korut valikoituivat hänen omaksi intohimokseen. Hopeaan tutustuminen vei voiton muihin verrattuna ja kivien kauneus, sekä intuitiivinen resonointi kiehtoi häntä. Kaisa pakkaa korut kauniisti ja mukana tuli myös ruusun terälehtiä.

"Kivet antavat voimaa ja ne resonoivat kulloisenkin sisäisen prosessin kanssa yhteen."

O´loisa design korut ovatkin voimakoruja. Ne tukevat matkalla parhaaseen potentiaaliin, auttavat ihmisiä loistamaan omissa vahvuuksissaan, sekä auttavat luottamaan itseensä, omaan prosessiin ja polkuun, intuitioon luottaen. Pääset tutustumaan Kaisan koruihin: jookala.fi -verkkokaupassa. Sivuilla voi myös tutustua jooga -online palveluihin ja tällä hetkellä on kampanja, jossa korujen mukana saa ale-koodin ilmaiselle joogatunnille. Jookalan sivuilla olevissa koruissa on myös ilmaiset postikulut 12.12.2021 saakka.

Pikkujoulu -yllätykseksi blogini lukijat saavat Moderni Mamma -koodilla -15 % korujen tilaustöistä suoraan Kaisalta. Hyvä joululahja idea hankkia voimakoru itselle tai antaa lahjaksi sitä tarvitsevalle. 

 En tiennyt mitään näistä kiven viisauksista, ennen kuin Kaisa niistä kertoi. Valitsin intuitiolla juuri kuukiven, aika erikoista! Itselläni oli melko raskas viime vuosi terveyden kanssa, oli toimenpiteitä ja leikkaus. Oli home altistusta ja muuta huolta. Syksyllä tein päätöksen, että kellokortti -työ saa jäädä ja aloitan yrittäjänä, sekä opiskelen. Tällä tiellä nyt olen, aivan uudessa elämänvaiheessa, juuri 40 täyttäneenä, uudella paikkakunnalla. Perheemme halusi muuttaa lähemmäksi luontoa ja nyt olohuoneen ikkunoista näkeekin lintuja, oravia, sekä pihalle tulevia kauriita. Juuri tänään näin viimeksi kaksi kaurista tontin rajalla. Elämää ei voi oikein käsikirjoittaa, eikä aina kannata suunnitella liikaa. Välillä tulee yllätyksiä, välillä pettymyksiä, sitten tulee taas valoa. Asiat, jotka mielestäni ovat loppujen lopuksi niitä isoja asioita, ovat hyvä ja tasapainoinen arki, terveys, ystävät ja perhe, sekä omanlainen ja itselle sopiva elämäntyyli ja työ.

 

Sateenkaari kuukoru saapui kauniista pakattuna ruusun terälehtien kera.

"Kuukivi auttaa myös löytämään elämään keveyttä ja iloa! Kuukiven lempeän naisellinen kuu energia on hoivaavaa, sekä äidillisen suojaavaa, jolloin se voi olla lempeä kumppani elämän haasteiden keskellä. Vaikka kiteet ei ratkaise ongelmia kenenkään puolesta, ne voivat auttaa löytämään tietoa ja viisautta, jolla päästä elämässä eteenpäin myötätuntoisesti."
Ajattelen, että itse luovuin vanhoista toimimattomista tavoista ja paikoista, jotka eivät enää palvelleet omaa hyvinvointia, eikä onnea. Nyt annan tilaa muutoksille, sekä uusille asioille, joihin voin itse vaikuttaa. Kaisa kertoikin, että kiven voimakas naisenergia tasapainottaa ja rohkaisee käyttämään omaa sisäistä viisautta, ilolla ja rohkeudella.
*O`loisa Design Kuukivi ja riipus on saatu lahjaksi blogi -yhteistyönä.
 

Voimauttavaa marraskuuta toivotellen!
Heidi

 


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista