SISUSTUSTA JA KUKKA UNELMIA


*Yhteistyössä Home 4 You Helsinki -myymälän kanssa.
*Cooperation with Home 4 You Helsinki -store.
Uusi sohva nurkkaus ja tehosteseinä / Living room with a new paint & decoration
Koti on sellainen turvapesä, varsinkin näinä aikoina! Kodin sisustaminen on myös jotenkin terapeuttista. Pidän meidän nykyisestä kodista tosi paljon, koska pohja on selkeä, se on yhdessä tasossa ja kattoterassi on niin iso, että siellä voi puuhastella vaikka mitä myös lapsen kanssa. Terassin sisustaminen jää hieman myöhemmäksi ja kaikenlaisia kukka- ja yrtti- unelmia sinne kyllä riittää tehtäväksi. Pääsiäisenä istutetut narsissit on vasta laitettu ja senkin jälkeen satoi vielä lunta. Terassi on ollut nyt lähinnä lapsen leikkikenttä; ruutuhyppelyä, liiduilla piirtämistä laattoihin ja potkulaudalla ajamista.
DECORATION & FLOWER DREAMS

Home is a safe place - especially on these days! Home decoration is quite a therapeutic thing to do and it´s fun for me. Our home is very nice city -apartment with a roof terrace. An apartment is near by our workplaces and it consist of with two bedrooms and with open kitchen with a living room. I'm dreaming about all kind of flowers and herbs to the terrace - now the terrace is our son's playground :) Just right now we are fixing this living room area.
Olohuoneen yksi tehosteseinä sai vaalean harmaan sävyn. Toteutimme yhteistyössä Home 4 You Helsinki -myymälän kanssa ihanat Boho -henkiset sisustuslevyt olohuoneen seinään. Sisustuslevyjä on paljon erilaisia ja niillä voi sisustaa monella eri tavalla. Sängyn pääty esimerkiksi näillä levyillä sisustettuna olisi aivan huikea! Sisustuslevyt ovat ihanan rouheita ja jokainen niistä on erilainen. Home 4 You Helsinki -nettisivut antavat paljon inspiraatiota ja sieltä näkee paljon erilaisia tapoja sisustaa erilaisilla sisustuslevyillä ja -paneeleilla, matoilla ja tiilillä  : www.home4you.fi

We have a light grey -paint on the wall in the living room. With these lovely decoration panels from Home 4 You Helsinki -store, the wall looks very nice - Boho style. I like decoration panels, because they are very unique -every piece is different. You can decorate all kind of places with these panels. You can have lots of inspiration from websites: www.home4you.fi. There are all kind of nice products for home <3 
Tv:n toiselle puolelle ajattelin ensin koota taulu-kollaasia, mutta olin haaveillut palapeileistä, joten palapeilit sopivatkin sitten paljon paremmin. Siinä edessä voi sitten harjoitella vaikka omia liikunta- ja jooga- tunti ohjauksia :) Pupu taulu on minun maalaama. Maalaaminen on mulle nykyään tosi tärkeää ja tosi palauttavaa kaikesta muusta. En malta taas odottaa, että saan pensselit heilumaan.

We put mirrow to the other side of TV and it looks nice. The bunny paint is made by me. I love painting very much! It is just my own thing - to do something creative, opposite for everything else. I'm planning to paint more on this evening. 
Terveisiä keväisestä Helsingistä!
Greetings from Helsinki!

Heidi

Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista