Kiitos kesä!


*Mainos
Testissä Ruohonjuuren ekologisia pesu- ja puhdistusaineita Attitude- sarjalta. Olen testannut Attitude- tuotteita pyykin pesussa, ikkunoiden pesussa, sekä myös muussa kodin päivittäisessä siivouksessa. Attitude- sarjan tuotteet ovat miellyttävän tuoksuisia ja raikkaita. Attitudelta löytyy myös huoneilman raikastajaa, baby kosteuspyyhkeitä, konetiskiaine tabletteja, astianpesuainetta, tahranpoistoainetta, hius- ja vartalon puhdistusaineita ja monia muita hyviä tuotteita. Suosittelen tutustumaan Attitude -sarjaan Ruohonjuuren verkkokaupassa tai myymälässä! Olen saanut lapsenkin innostumaan hieman kotitöistä Attitude -sarjan ansiosta, koska purkeissa on hauskoja eläinten kuvia. Pieni juttu, mutta tärkeä lapsiperheen arjessa. Ikkunoiden ja peilien pyyhintä on tosin vielä minun hommiani. 
Puhtaat ikkunat on kyllä ihanat! Olemme sanoneet heipat tälle Helsingin maisemalle ja ihanalle kodille. Uudet asukkaat saavatkin puhtaat ikkunat. Attitude- tuotteiden perusajatus on Worry Free Ingredients - Ei huolta raaka-aineista. Attitude- pesu- ja kodin puhdistusaineet ovat hypoallergeenisiä ja tuotteissa ei käytetä listattuja allergeenejä. Attitude -tuotesarjan yleispuhdistussuihke, Citrus Zest on ollut kovassa käytössä, koska koirat ja lapsethan sotkevat aika paljon. Suihketta ei ole tarvinnut suihkuttaa paljon ja se on riittänyt hyvin, jättäen luonnollisen tuoksun. Nyt on Helsingin koti siivottu ja siivoukset ja pintaremontti jatkuvat vielä uudessa kodissa. Kunhan tulee valmista, jaan varmasti kuvia kodista ja erilaisista sisustus ratkaisuista.
Thank you for Summer!
I love clean windows and fresh home! I have used very nice ecological products from Attitude for cleaning. Their basic idea is; "Worry Free Ingredients", how amazing is that! Attitude- products are hypoallergenics and the fragrances based on natural raw-materials. What a nice packaging style with all kind of cute animals. Now my son likes to clean with Attitude-products too.
Our family moved to the countryside and we said bye-bye to this beautiful home and the view. The next blogpost is about our new home and decor.
This blogpost is made with cooperation with Ruohonjuuri, Kamppi store. The Attitude- products are presents from Ruohonjuuri, Kamppi store.
Blogin postaus on toteutettu yhteistyössä Ruohonjuuri, Kamppi myymälän kanssa. Pesu- sekä puhdistusaineet on saatu lahjaksi.
Heidi

Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista