ABOUTKuka olen?

Nimeni on Heidi ja olen 41-vuotias kirjoittaja, äiti, sekä liikunnasta, luonnosta ja luovuudesta syttyvä persoona. Tärkeimmät arvoni elämässä ovat perhe, luovuuden voima, hyvinvointi, sekä inhimillisyys. Polkuni on vienyt minut kohti luovia projekteja ja kohti sitä, jossa saan inspiroitua luonnosta, tarinoista ja ihmisistä. Työskentelen sisällöntuotannon, hyvinvoinnin ja joogan parissa. Taiteellisuus ja visuaalisuus ovat kulkeneet mukanani lapsuudestani saakka.

 Hyvinvointi ja luovuus kuuluvat kaikille ja siitä on syntynyt yritykseni slogan – Expression of art & wellbeing. Kirjoitan myös Modernimamma blogia, jossa vuorottelevat henkilö -tarinat, hyvinvointi ja taide.

------------------------------------------------------------------------------
Welcome to my site!
My name is Heidi, 41, and I am a Finnish writer and mum, based in a beautiful small town Porvoo. I'm into wellbeing, arts, nature, yoga and fairy tales. I have a passion to write, paint pictures, and I am into to sport and yoga. Family life, creativity, wellbeing and humanity are my very first values on life. I get inspiration from nature and people with open heart. Photographying is one of my passion and I share my photos also on my ModerniMamma -blog. 

 Heidi

 CONTENT CREATION | WELLBEING | ART

LET´S CONNECT!