ABOUTKuka olen?

Nimeni on Heidi ja olen 40-vuotias kirjoittaja, yrittäjä, äiti, sekä luovuudesta syttyvä persoona. Tärkeimmät arvoni elämässä ovat perhe, luovuuden voima, läsnäolo, sekä inhimillisyys. Polkuni on vienyt minut kohti luovia projekteja ja kohti sitä, jossa saan inspiroitua väreistä, luonnosta, tarinoista ja ihmisistä. Työskentelen yrittäjänä sisällöntuotannon, valokuvauksen ja taiteen parissa. Taide on lähellä sydäntäni ja kirjoitan runoja, tarinoita ja satuja, sekä maalaan tauluja. Taiteellisuus ja visuaalisuus ovat kulkeneet mukanani lapsuudestani saakka.

Elämä on kokonaisuus ja valokuvaaminen on myös sitä. Valokuvaajana minulle on tärkeää välittää tarina, tunne, sekä hetken ja kuvattavan ainutlaatuisuus. Hyvinvointi ja luovuus kuuluvat kaikille ja siitä on syntynyt yritykseni slogan – Expression of art & wellbeing. Kirjoitan myös Modernimamma blogia, jossa vuorottelevat luovat yrittäjä -tarinat, yhteistyö projektit, sisustus, hyvinvointi ja taide.

------------------------------------------------------------------------------
Welcome to my site!
My name is Heidi, 40, and I am a Finnish entrepreneur, writer and mum, based in a beautiful small town Porvoo. I love home and decor, arts, nature and fairy tales. I have a passion to write, paint pictures, and I am into to wellness and yoga. Family life, creativity, presence and humanity are my very first values on life. I get inspiration from nature and people with open heart. Photographying is one of my passion and I share my photos also on my blog. You can also find my Finnish fairy tales & poems on my Modernimamma blog.

 Heidi

 CONTENT CREATION | WELLBEING | ART

LET´S CONNECT!